Известие

Collapse
No announcement yet.

халогени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• халогени

Здравейте колеги!имам малка идея, но ми понакуцват познанията....намерих си халогени...нямам представа от какво са(), ама са халогени (), и най интересното е че пасват на гнездата()....забелязъл съм че има бая кабеля в двигателният отсек и се питам тез коли с пълно окабеляване ли излизат....всми - кабели за халогени има, ама халогени няма???
    alfa romeo 33 ...crushed and sold!

Първоначално публикувано от tempest Покажи съобщение
    Здравейте колеги!имам малка идея, но ми понакуцват познанията....намерих си халогени...нямам представа от какво са(), ама са халогени (), и най интересното е че пасват на гнездата()....забелязъл съм че има бая кабеля в двигателният отсек и се питам тез коли с пълно окабеляване ли излизат....всми - кабели за халогени има, ама халогени няма???
    ето в тоя сай е описано как се слагат халогени на 33-ката.Успех! http://www.alfa-restoration.co.uk/foglights/index.html

Comment

Почти съм сигурен, че окабеляване има. Трябва ти копче за халогените, реле с бушон и респективно халогени. Останалото са инсталационни процеси.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Сайта е много хубав,но по принцип окабеляването си го има фабрично.само трябва да обърнеш внимание,къде да търсиш кабелите и релето.Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

отивам да ги смъкна от другите пласмасарии и да ги позачистя малко...мерси за сайта снимковият материал е безценен...мерси и за бързата реакция...и ако някой има път към София да пише...специално ше има 'щото сте голема подкрепа в раздела...направо нямам търпение да грейне слънце.....

Comment

аз моята 33ка колеги като я взех си имаше,даже и са ''hella'',реших да ги сменя защото на единия стъклото беше счупено,ама после се поотказах оригиналните са по 89 лв за брой верно че и др мога да паснат ама не е такава фацата
            alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

абе...малко се позамислям вече.пробвах ги ама малко грознеят тези поради простата причина, че са от някъв заоблен скрап...седят криви на бронята просто...а на мен ми е мерак ем да са 'убави, ем функционални....май проекта отпада докато не открия "истинските"...Поздрави!

Comment

Working...
              X